Nieuwsbericht
Van Bergen Boys - Bogatyri

Laatste wedstrijd van dit seizoen

9 juni: 16.00 uur

Aanwezig: 15.15 uur

 
S3 Portaal

Laatste nieuws

Sun 13 May
Zege op de kampioen Paddepoel ! 5-1

Mooi afsluiting van het seizoen

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Vrolijk Pasen!

Mon 09 Apr, 20:09

Door: Gerard


2 gespeeld, 0 punten, doelsaldo: 4-11



rammen!

Ook dit is ONR 3!

Kort geleden leken we nog vrijwel onverslaanbaar en nu hebben we al weer twee wedstrijden op rij verloren.

VEV 4 - ONR 3               uitslag: 5-2

Tegen VEV op een door de weekse dag - afgelopen donderdag - konden we de werkdrukte van alledag nog aanvoeren. Niet iedereen kon de aanvangstijd halen en we troffen wel een heel jong en snel team tegenover ons. Een team wat op de tweede plaats stond en wat ons flink onder druk kon zetten. Het werd binnen een kwartier 1-0 voor de thuisclub en na een fabelachtige actie van Hans kwamen we op 1-1. We konden hiervan slechts 38 seconden nagenieten want toen stonden we al weer achter en twee minuten later was het weer raak (3-1). Het werd nog erger. Uiteindelijk hebben we met 5-2 verloren. Hans scoorde ook onze tweede, maar het verlies was reeds onafwendbaar.

We hebben in de kantine bij ONR nog wat nagepraat en ons voorbereid op de volgende wedstrijd: zaterdag jl. thuis tegen Helpman 4 die op de voorlaatste plaats stond.

ONR 3 - Helpman 4    uitslag: 2-6

Ook hier moeten we maar niet te veel regels aan wijden. We begonnen voortvarend , maar stonden wel 1-0 achter. Een inzet van Johan bracht ons weer op gelijke hoogte. Een doelpunt waar nog lang over nagepraat werd want was deze bal nu wel of niet over de lijn? Volgens de grensrechter ( van Helpman) niet en volgens onze man in het roze (....) wel. 1-1 dus.

We kunnen nog wat mooie momenten noemen. Een prachtig doelpunt van Bert die zijn krachten had gespaard door de eerste helft aan zich voorbij te laten gaan. Met veel bravour stevende Bert richting het doel van de tegenstander en gooide vervolgens zijn hele gewicht in de strijd en scoorde op formidabele wijze. De keeper heeft volgens ooggetuigen de bal niet gezien. Onze vaste sitemedewerker Geert wist te vertellen dat wij veel te weinig van dit soort acties hadden en pleitte ongeveer voor een heel elftal 'Berten'. Voor anderen gaat dat weer veel te ver... Wel een mooi doelpunt!

Ook de actie van Wim was er één om in te lijsten. Jammer dat er geen fotografen aanwezig waren om her een plaatje van te schieten. Gratieus knalde Wim vol tegen de paal. Met deze 'misser' misten wij de mogelijkheid op 3-4 en maakten de Helpmannen vrijwel direct hierna de 2-5 en volgde later ook nog de 2-6.

Het is dat het mooi weer was en wij nog heerlijk op ons mooie terras - complimenten aan de leggers van alle tegels ook namens ons team - konden naborrelen wat de middag toch nog een prettige wending gaf.

Volgende week wacht een andere laagvlieger: VVK 2. Dit team staat laatste, maar dat zegt niks bij de Van Bergen Boys! We beginnen gelukkig op 0-0








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie